Stylenanda review

 För ungefär 2 månader sen innan vi skapade bloggen så köpte vi kläder ifrån Stylenanda. Då gjorde vi så att vi länkade varann kläddesplaggen för att vi skulle köpa på samma konto, på sidan stod det att det var gratis frakt över 200 dollar, men sadly så var det bara för vissa länder som det gällde och inte Sverige. Det gjorde så att vi var tvungna att betala frakten, blev lite dyrare än vad vi hade tänkt men det gick bra för att vi delade upp på frakten tillsammans.
Vi köpte en oversized randig tröja, en baseball crop top, en vit oversized tröja, en rosa topp, en denim keps, en kubik choker, en beige high waisted kjol , två vita tank tops , och en turtle neck randig tröja.
 
YAY N NAY

Det som är så bra med Stylenanda är att de har så fina kläder med riktigt bra kvalité. Storlekarna passade bra, de säljer endast kläderna i onesize vad vi vet, ungefär XS - S/M.
Kläderna var i bra skick när vi fick dem, allt var bra och fick även rabattkoder. Utav alla koreanska klädmärken så tycker vi att Stylenanda har det mest unika utbudet av koreanska kläder och de säljer även riktigt bra smink.
Mellan skalan 1 - 5 så ger vi Stylenanda en klar femma!
Det enda som var dåligt var som sagt fraktkostnaden, inget annat var dåligt.

Om ni vill till stylenandas sida är det bara att klicka på bilden till vänster där ovanför.

 
// A-K och Anna
  
MIX N MATCH | Kläder, Mode, Stylenanda | |
Upp